Scoor met de beste kwaliteit app!

Vanuit verschillende disciplines analyseren experts jouw mobiele app. Van design-standaarden tot toekomstbestendigheid van broncode, tot kwaliteit, security en privacy. Hoe gezond is jouw app? Laat het nu checken!

Afbeelding

How it works

Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring in app-ontwikkeling en omvat alles om jouw app naar het hoogste niveau te tillen. Wat kun je verwachten? Een duidelijk en deskundig overzicht van touchpoints waarin je direct ziet welke punten aandacht nodig hebben en welke minder. Met de AppFit review methoden verhoog je de kwaliteit van je app zodat doelstellingen makkelijker gehaald worden. AppFit bestaat uit zeven review methoden. Streef je naar de beste kwaliteit? Kies dan voor het hele pakket. Ook is het mogelijk om één of meerdere reviews uit te laten voeren.

Wil je meer informatie? Download de gratis whitepaper: De 7 AppFit succes methoden.

Download
 


7 succes methoden

Het begint bij de bron


Code review
Doordat een ontwikkelaar of ontwikkelteam gedurende een langere periode aan hetzelfde project werkt, worden imperfecties makkelijk over het hoofd gezien. Laat code regelmatig reviewen door onafhankelijke developers en/of -architecten. Wij leggen alle kwetsbaarheden bloot, zodat jouw team hier gericht mee verder kan.

Scoren met usability, design en content


UI / UX review
De mate waarin gebruikers hun weg kunnen vinden in de app, is afhankelijk van de kwaliteit van de User Experience (UX) en User Interface (UI). Door de waarde te kennen van goed app design, creëer je maximale user value. Met de resultaten uit de UX/UI review weet jij hoe je het beste kunt scoren met usability, design en content.

Neem geen risico!


Compliance review
Hoe zorg je voor correcte naleving van wet- en regelgeving bij de bouw van je app? Het is essentieel om de 'compliancy rules' correct te implementeren en hier vanaf het begin rekening mee te houden. Compliance review controleert of de wet- en regelgeving volledig wordt nageleefd t.a.v. de app. Neem geen risico!

Vergroot de zichtbaarheid


Store optimization
Met App- en Play Store optimalisatie maximaliseren we de zichtbaarheid van je app in de stores in Search en Explore. Aan de hand van ons onderzoek kan het verkeer naar de stores aanzienlijk worden vergroot, wat bovendien invloed heeft op de conversieratio.

Meet het succes


Analytics review
Analytics vertelt je alles over de prestaties van je app. Onze experts kijken vanuit business-perspectief naar alle relevante cijfers en vergelijken deze met de Key Performance Indicators (KPI’s) van de app. Je krijgt snel inzicht in de prestaties van je app en weet op welke punten je moet bijsturen.

Scoren met feedback


User survey
Feedback van je eindgebruikers is goud waard. Heb je in kaart hoe zij de app ervaren en waar nog kansen liggen, dan kun je hier heel gericht je roadmap op aanpassen. Wij voeren user surveys uit en geven je een zeer volledige en overzichtelijke analyse waar je direct werk van kunt maken.

Like?


Deep store review
Het analyseren van store reviews behoort tot de meest effectieve manieren om inzicht te krijgen in de mening en stemming van gebruikers. Ze zijn to the point en focussen op één specifiek onderwerp. Deep store review geeft inzicht in de mening en stemming van gebruikers, veelvoorkomende kritiekpunten en de usability van de app.

Meer weten over AppFit?

Wil je meer weten over één of meerdere review methoden? Wij vertellen je graag vrijblijvend hoe de methoden zijn opgebouwd en wat de uitkomst voor jouw app betekent. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.