8 september 2020, door Lotte Nijland

Move4Mobile met 5 apps genomineerd voor beste app van het jaar 2020

Dit jaar wordt voor het eerst tijdens de Website van het jaar verkiezing ook de prijs uitgereikt voor de meest favoriete app van Nederland. Van de in totaal 30 genomineerde apps worden maar liefst vijf apps ontwikkeld door mobile agency Move4Mobile uit Zwolle. ENGIE, Timing, PLUS, Jan Linders en TVGids.nl maken volop kans op deze splinternieuwe publieksprijs. De genomineerde apps zijn beoordeeld op inhoud, navigatie en ontwerp, het publiek bepaalt uiteindelijk de winnaar.

Het veelzijdige team van Move4Mobile ontwerpt en ontwikkelt iedere dag de allerbeste mobiele oplossingen. Robert Kosse, algemeen directeur van Move4Mobile: “Continu zijn we gebruiksvriendelijke, stabiele, goodlooking apps die waardevol zijn voor de klant en ook zeer geliefd zijn bij de eindgebruikers. Met klanten werken we intensief samen om op dit topniveau te kunnen presteren. Dat we nu met vijf apps genomineerd zijn maakt ons onwijs trots. Dit hebben we samen mooi voor elkaar gekregen, dit laat zien hoe toonaangevend we zijn”.

Afbeelding

Publiek bepaalt

De verkiezing behoort tot de grootste publieksonderzoeken van Nederland en wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope als onafhankelijke onderzoekspartner. Nu de nominaties bekend zijn bepaalt uiteindelijk het publiek met zijn stem wie de website en app van het jaar wordt. Stemmen kan nog tot en met 16 oktober via www.websitevhjaar.nl.

“ENGIE, Timing, PLUS, Jan Linders en TVGids.nl zijn onze favoriet."

Over digital agency Move4Mobile

Move4Mobile ontwerpt mobiele oplossingen, van strategie en design tot de mobiele applicaties en bijbehorende koppelingen met externe systemen. Als mobiele expert weet Move4Mobile als geen ander een vraag of idee om te zetten in een (onmisbaar) succesvol digitaal product. Move4Mobile werkt voor klanten als: Rabobank, ENGIE, Pathé, PLUS en TVGids.nl en lanceerde recent het succesvolle eigen product BookMyDesk. Een handige app die social distancing op kantoor eenvoudig maakt.

Ook interessant om te lezen