28 juni 2018, door Robert Kosse

AtoomClub here we come!

Twee kantoren en nog steeds ruimtegebrek. Tijd om de kantoren in Gramsbergen en Zwolle samen te voegen op een fantastische nieuwe locatie in Zwolle.

Ruim vijf jaar geleden zijn we gestart in Gramsbergen. Voor een deel van ons een hometown, voor anderen juist een uithoek. Na twee en een half jaar werd dit kantoor te klein en openden we ons tweede kantoor in Zwolle. Een centrale plaats waar we onze ambitie verder konden realiseren.

Plezier hebben in ons werk en mooie dingen maken voor onze klanten is altijd ons doel geweest. In de afgelopen jaren zijn we daarin geslaagd en hebben we mooie klanten aan ons weten te binden. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van 50 collega's en is ook het kantoor in Zwolle te klein geworden. Voor ons hét moment om de twee kantoren samen te voegen. Vandaag tekenden we de huurovereenkomst voor onze nieuwe locatie in AtoomClub Zwolle.

Foto

AtoomClub

AtoomClub is een creatief kantoorconcept wat ons erg aanspreekt. Gelegen aan de zuidelijke ringweg Zwolle, op nog geen vijf minuten rijden van de A28 en op loopafstand van het treinstation. Ideaal gelegen dus. Daarnaast is het uitzicht vanaf de vierde en vijfde verdieping, waar wij ons gaan vestigen, grandioos. Ook was er de mogelijkheid om ons kantoor volledig naar eigen wens te mogen inrichten en verbouwen. Kortom, de keuze voor AtoomClub was vanzelfsprekend.

"Move4Mobile past perfect in het concept van AtoomClub zoals wij dat bedoeld hebben. Zij brengen een energieke sfeer mee en zijn ondernemend ingesteld."

Arjan Kuilman, Algemeen directeur AtoomClub

Verbouwing

Onze twee verdiepingen in AtoomClub worden volledig naar onze wensen ingericht. Samen met een team van collega’s en de input van het ontwerpbureau is het gelukt om de cultuur van Move4Mobile door te vertalen naar een supergaaf ontwerp. Het wordt een open kantoor met een goede combinatie tussen werkplekken en ontspanningsmogelijkheden. We willen dat iedereen zich er thuis voelt, zodat je met plezier naar je werk gaat. Het streven is om in oktober te verhuizen, dus het aftellen kan beginnen. Benieuwd naar het ontwerp? Bekijk dan de foto's. De komende tijd houden we jullie op de hoogte van de verbouwing.

"Iedereen binnen Move4Mobile heeft de kans gekregen zijn wensen in te brengen.
Nu de laatste hand is gelegd aan het ontwerp, zie je dan ook dat het echt ons kantoor gaat worden."

Geert Bults, Sales Executive Move4Mobile