22 juni 2018, door Suzanne Hijink

Bootcamp weekend in de Ardennen

Wij bij Move4Mobile houden van uitdagingen, verleggen graag grenzen en stappen ‘wanneer nodig’ graag uit onze comfort zone. Daarom reisden we voor ons teambuilding weekend dit keer af naar de Belgische Ardennen voor een heus bootcamp weekend. Een weekend waarin grenzen werden verlegd, angsten overwonnen en waarin we vooral veel lol hadden met z’n allen.

The adventure

Het avontuur begon in Antwerpen, waar we tijdens een ribride de haven van Antwerpen onveilig maakten op zoek naar jumpwaves. Na deze gave boottocht reden we naar onze eindbestemming, Adventure Valley in Durbuy, waar we aanschoven voor het diner. De avond startte met een proeverij van lokale bieren, dit viel erg goed in de smaak bij de heren en ook de dames konden deze bieren wel waarderen. Het kampvuur en de gitarist maakten de avond compleet.

Foto

Grenzen verleggen

Dat we dit weekend grenzen gingen verleggen werd al snel duidelijk bij de aanblik van Adventure Valley, het grootste avonturenpark van België. Er stonden vandaag meerdere outdoor activiteiten op het programma die voor velen van ons nieuw waren en zeker een uitdaging vormden, zoals Click & Climb waar we op een verticale klimmuur van 25 meter hoog langs verschillende elementen moesten klimmen. Ook waagden we ons aan Tubling slide, een afdaling in een grot en maakten we een vrije val op de Big Air. En dat deden we niet voor niets, in teams streden we allemaal om de felbegeerde Move4Mobile bootcamp bokaal.

Foto

‘s Middags togen we af naar het Challenge Park voor nog meer adrenaline verhogende activiteiten. Het Challenge Park bestaat uit 6 hoogteparcours op 3 verschillende hoogtes. Voor daredevils een makkie, voor anderen betekende het zwetende handjes en trillende benen. Maar wat was het gaaf om te doen. 

Foto

De activiteit waar nog lang over nagepraat werd is de Pamperpaal. Zonder hulpmiddelen moest je op een vrij dunne paal zien te staan. Evenwicht, wilskracht en doorzettingsvermogen werden hier goed getest. Eenmaal boven op de paal was het doel om de bel te luiden tijdens je sprong naar beneden. Dit laatste bleek niet voor iedereen weggelegd, maar er werd een dappere poging gedaan.

De zaterdag werd afgesloten met onze eigen versie van Holland's got Talent, Move4Mobile’s got talent, met onder andere acts van Amy Winehouse, Avicii, New Kids en The Weather Girls.

Tijd voor ontspanning

Zondag was er tijd voor enige ‘ontspanning’. We begonnen de dag, na een goed ontbijt, heerlijk in het zonnetje met een les Aikido. Van twee ervaren Aikido instructeurs leerden we de do’s and dont’s van deze krijgskunst. Moe maar voldaan en met een enorm gevoel van trots keerden we hierna weer terug naar Zwolle.