15 maart 2022, door Jan Gerard Gerrits

Ennio Brands nieuwe Technical Director Move4Mobile

Sinds februari is collega Ennio Brands de nieuwe Technical Director bij Move4Mobile. Na de recente fusie met M2mobi is Jan Gerard Gerrits, de voormalige CTIO, een andere rol gaan bekleden in de directie waardoor er behoefte ontstond aan nieuw technisch leiderschap.

Ennio Brands, al werkzaam als Technology Lead bij Move4Mobile, is sinds februari de nieuwe Technical Director van Move4Mobile. Ennio kan met zijn brede kennis en jarenlange ervaring op platform- en app-ontwikkeling een aanzienlijke bijdrage leveren aan de verdere groei van de organisatie.

Jan Gerard Gerrits, Corporate Development bij Move4Mobile: "Ennio heeft zijn meerwaarde het afgelopen jaar meer dan bewezen. Zijn kritische blik, zijn doortastende aanpak en zijn leiderschapscapaciteiten zijn zeer succesvol gebleken de afgelopen anderhalf jaar. Ik heb het volste vertrouwen dat Ennio hieraan een nieuw, net zo succesvol hoofdstuk zal toevoegen".

Samen met het team denkt hij mee met onze klanten bij het bepalen van de technische oplossing om zo de eindgebruiker op de best mogelijke wijze te bedienen. Daarnaast is Ennio intern bezig met de groei van het development team, zowel op organische wijze door het aantrekken van talent maar tevens door het opzetten van de Move4Mobile Academy waarbij zowel de minder ervaren als de meer ervaren medewerkers worden begeleid in hun carrière.