2 oktober 2018, door Robert Kosse

Evert Jan de Groot nieuwe COO bij Move4Mobile

Vanaf oktober gaat Evert Jan de Groot aan de slag bij Move4Mobile als COO. Hij neemt hiermee de functie van co-founder Jan Gerard Gerrits over. Jan Gerard treedt per 1 oktober in zijn nieuwe functie als CTIO, waarbinnen hij zich richt op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie.

Evert Jan aan het woord

“Ik heb altijd gewerkt in grote organisaties waaronder ABN AMRO en HCL Technologies waarin veel mogelijk is, maar waar je over een lange adem dient te beschikken. Binnen die grote clubs heb ik wel altijd de kleine, relatief autonome afdelingen gevonden en dat smaakte naar meer. De rode draad door mijn carrière is design en technologie. Ik heb altijd in de IT gewerkt waarin de focus lag op gebruikerservaring. Dit komt bij Move4Mobile prachtig samen! Deze stap was voor mij dan ook een logische keuze. Move4Mobile is een jong bureau gespecialiseerd in technologie en design met grote ambities, een combinatie die ik heel belangrijk vind. Ze zijn een hecht team dat aan overzichtelijke veranderingen werkt die snel tot zichtbaar en tastbaar resultaat leiden. Wat ik wil gaan brengen is een bedrijfscultuur die past bij een groeiend bedrijf. Groter worden zonder de start-up mentaliteit te verliezen. Ik kijk ernaar uit om onderdeel te worden van dit prachtige team”, aldus Evert Jan.

Focus op innovatie

Jan Gerard Gerrits, CTIO Move4Mobile; “Move4Mobile heeft de ambitie om zich de komende jaren te ontwikkelen tot een van de meest toonaangevende bureaus van Nederland op het gebied van slimme en creatieve software-oplossingen. Ontwikkelingen in ons speelveld volgen elkaar in razend tempo op. Om hierin frontrunner te blijven en onze klanten proactief te kunnen blijven adviseren en ondersteunen is het noodzakelijk om nog meer focus te leggen op echte innovatie. Gezien mijn technisch-wetenschappelijke achtergrond op het gebied van artificial intelligence en human-machine-interaction is het voor mij een logische stap om hier invulling aan te gaan geven. Ik heb het volste vertrouwen in Evert Jan die Move4Mobile de komende jaren op operationeel vlak verder kan laten groeien.”