5 april 2018, door Suzanne Hijink

Voor het eerst in Zwolle: Google I/O Extended

Dit jaar organiseert Move4Mobile voor het eerst Google I/O Extended in Zwolle.

Google liefhebbers kijken al maanden uit naar het moment waarop Google zijn plannen voor het komende jaar gaat presenteren tijdens Google I/O, dat plaatsvindt in het Shoreline Amphitheater in Mountain View, Californië. We verwachten dit jaar veel focus op Google Assistent en Machine Learning.

Heb je een ticket voor Google I/O in Sillicon Valley weten te bemachtigen dan ben je een van de lucky ones, want tickets voor dit event zijn moeilijk te krijgen en bovendien erg prijzig. Voor diegene die geen ticket heeft weten te bemachtigen organiseert Move4Mobile “Google I/O Extended” in Zwolle. Een evenement dat over de hele wereld georganiseerd wordt door veelal tech bedrijven. Voor dit gratis event wordt gebruik gemaakt van de beste locatie die je kunt bedenken om de livestream van de belangrijkste keynote van Google I/O te bekijken, namelijk bioscoop Pathé. Je bent hiermee verzekerd van een geweldige geluids- en beeldkwaliteit.

Move4Mobile is natuurlijk ook zelf aanwezig bij Google I/O in California, vanwaar ter plaatse verslag wordt uitgebracht van de highlights van het event. 

Google I/O extended Zwolle vindt plaats op 8 mei in Pathé Zwolle. De deuren zijn geopend vanaf 17.00 uur. Meer informatie over dit event en tickets vind je hier.