27 maart 2019, door Suzanne Hijink

Google I/O Extended Zwolle 2019

Wil jij LIVE kijken naar ’s werelds grootste tech event? Na het succes van vorig jaar organiseert Move4Mobile opnieuw Google I/O Extended Zwolle.

Programma

Op 7 mei is het weer zover. Na het succes van vorig jaar organiseert Move4Mobile ook dit jaar het grootste Google I/O Extended event in Zwolle. Niet ergens achteraf op een zolderkamer, maar wederom weer op de meest geschikte locatie voor dit event: bioscoop Pathé Zwolle.

De avond start om 17:00 met een American style diner. Om 18:15 gaan de deuren naar de zaal open en zal gastspreekster Eva de Valk vertellen over wat Nederland kan leren van Silicon Valley. Om 19:00 start de livestream van Google. Zowel ervoor als erna kun je onder het genot van goed eten en drinken alle aankondigingen bespreken met mede Google-fanaten.

Agenda
17:00 - Deuren open
17:30 - American style diner
18:15 - Kick-off talk door Eva de Valk
19:00 - Google I/O (Live stream)
20:30 - Drinks & Bites

Over Eva de Valk
Eva de Valk is technologie- en innovatiejournalist en oud Silicon Valley-correspondent. Dit deed zij onder andere voor NRC, de Groene Amsterdammer en meerdere televisieprogramma’s. Ze schreef het boek ‘Silicon Valley: Waar de toekomst wordt gemaakt’, dat lezers een indruk geeft van dit fascinerende gebied.

Reserveer nu je GRATIS ticket

Move4Mobile biedt dit event GRATIS aan, maar je hebt een ticket nodig om toegang tot het evenement te krijgen. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus reserveer je ticket snel via onderstaande link!

Reserveer hier je ticket

Locatie event
Pathé Zwolle
Pannekoekendijk 11
8011 BJ Zwolle