Herbert Bosscher versterkt directie Move4Mobile

6 augustus 2021, door Jessica Hoeben

Per 1 augustus is Herbert Bosscher Operationeel directeur bij Move4Mobile, de Mobile Agency uit Zwolle die hoogstaande mobiele oplossingen ontwikkelt voor onder meer Rabobank, Univé en ENGIE. Het bedrijf groeit snel en neemt de nodige stappen tot professionalisering. De stap tot het verrijken van het directieteam is daar één van.

Robert Kosse, Founder & CEO bij Move4Mobile: “We groeien in hoog tempo. Om die groei met vertrouwen voort te kunnen zetten, werken we er continu aan om de juiste mensen op de juiste plek in de organisatie te plaatsen. We waren daarbij al langere tijd op zoek naar de juiste persoon om het directieteam in de vorm van een operationeel directeur te versterken. Je bent dan snel geneigd om daarvoor buiten de organisatie te kijken, maar in dit geval was dat niet nodig. Herbert beschikt over alle eisen die we aan de functie gesteld hebben en we kijken uit naar de nieuwe samenwerking die hieruit volgt.”

“Geen kwestie van of, maar van wanneer” 

Als Operationeel directeur blijft Herbert eindverantwoordelijk voor Development, Design en Maintenance & Support. Eerder vervulde hij functies als Manager Operations (ook bij Move4Mobile) en Senior Client Service Manager. 

Volmondig ja 
Herbert Bosscher: “Move4Mobile ken ik al sinds de oprichting in 2012. Een leuk en down to earth bedrijf waar elke dag hard en zeer professioneel wordt gewerkt aan de innovatieve ambities van klanten. Ik werk elke dag met een groep top collega’s die met veel passie technisch ijzersterke apps ontwikkelen, en die voor klanten door het vuur gaan. De vraag of ik als Operationeel verantwoordelijke de directie van Move4Mobile wilde komen versterken geeft veel vertrouwen en ik heb volmondig ja gezegd.”