Ibiza

8 juni 2017, door Robert Kosse

Teambuilding in Ibiza

Bowlen, karten, ontsnappen uit een escape room of een hapje eten met z’n allen; teambuildingsactiviteiten heb je in alle soorten en maten. Ook Move4Mobile organiseert regelmatig een kwartaalmeeting, borrel of hackaton om te zorgen dat het groeiende aantal teamleden elkaar ook buiten de werksituatie leert kennen. Vanwege ons vijfjarig bestaan in september dit jaar, pakten we het ditmaal grootser aan. Het hele team reisde vorige week af naar Ibiza. Tijd voor een video en fotoverslag!

Work hard, play hard

De reis naar Ibiza werd aangekondigd op de kerstborrel van 2016. Een gigantische verrassing voor het team, maar een heel bewuste keuze voor eigenaren Robert, Henri en Jan Gerard. Bijna 5 jaar geleden richtten wij Move4Mobile op met een hele duidelijke visie. We hadden precies voor ogen hoe we bedrijven konden helpen bij het realiseren van hun mobiele strategie. Maar plezier in het werk, het creëren van een inspirerende werkomgeving, vonden we minstens zo belangrijk. Zonder plezier in je werk kun je je klant nooit goed helpen. 

Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zo blijft het groeiende aantal teamleden ook betrokken bij het bedrijf en bij elkaar. We zijn in relatief korte tijd naar 35 man gegroeid welke ook nog eens verspreid zijn over meerdere locaties. Dan is het goed om de groep af en toe bij elkaar te brengen. En omdat we bijna 5 jaar bestaan, vonden we het tijd voor een klapper: we besloten het team te trakteren op een lang weekend Ibiza!

Foto

Let’s Move4Mobile

Vanaf de kerstborrel keek het team dus al uit naar deze reis. Zin in zon, zee en strand, maar ook zin om de collega’s van andere vestigingen beter te leren kennen. De groep groeide intussen gestaag verder. En nu was eindelijk het moment daar! Dankzij de unieke ‘Let’s Move4Mobile’ koffer die iedereen ontvangen had tijdens de laatste company meeting, gaf onze groep op het vliegveld al een kleurige aanblik. Na het welkomstdrankje in het hotel lieten we ons ’s avonds de tapas goed smaken in Ibiza-Stad.

Grenzen verleggen

Bij Move4Mobile proberen we onszelf iedere dag te verbeteren. En ook op Ibiza hebben veel mensen hun grenzen weer ietsje verlegd. Er stonden meerdere outdoor activiteiten op het programma die voor veel mensen nieuw waren, zoals het suppen (stand up paddling) en cliff diving Vooral dat laatste was spannend, maar vrijwel iedereen uit de groep heeft de sprong gewaagd!

Foto

Nieuwe wegen verkennen

Ook nieuwe wegen verkennen doen we bij Move4Mobile graag. We vinden het superleuk om nieuwe technieken en ideeën uit te testen! Op Ibiza verkenden we létterlijk nieuwe wegen: in een jeeptour over het eiland. Via kleine achterafweggetjes crosten we naar een strand aan de andere kant van Ibiza. Heel gaaf om Ibiza op deze manier te bekijken!

Foto

Bob Sinclar in Pacha

Alle teamleden waren blij met de fijne mix tussen in- en ontspanning. Ronan: ‘Ondanks dat er een programma was en het vanuit het werk geregeld was, kon je lekker met elkaar op stap, de kroegen onveilig maken. Dan kom je er ook achter wat een relaxte sfeer er op het werk hangt: er is bijna geen verschil tussen hoe men zich op het werk gedraagt of in de vrije tijd.’ 

Zaterdag aten we heerlijke pizza’s, aan een lange tafel tussen de palmbomen, genietend van ons uitzicht op zee. En ’s avonds pikten we de opening van het nieuwe seizoen mee in discotheek Pacha. Een prachtig feest, met Bob Sinclar achter de draaitafels. Mooi om hierbij te zijn!

Uitrusten op een catamaran

Omdat een nacht in de Pacha tot diep in de ochtend doorgaat, was het voor de meeste mensen fijn dat er op zondag een relaxte catamarantocht op het programma stond. Heerlijk relaxed, veel tijd om bij te kletsen en prachtig om Ibiza vanaf open water te zien. De barbecue, die werd aangestoken voor de lunch, viel ook in de smaak bij de meeuwen... ’s Avonds aten we als afsluiter van deze fijne reis heerlijke hapjes tussen de luxe jachten in de haven van Ibiza.

Foto

Teambuilding? Familiegevoel!

Alle teamleden zijn het erover eens: dit weekend was de perfecte manier om je collega’s goed te leren kennen. ‘Een mooie kans om collega’s te spreken waar je normaal niet mee samenwerkt of die op een andere locatie werken,’ zeggen Nieck, Przemek en Tom. En Matthijs zegt: ‘Het is misschien een cliché zin, maar het klopt wel: Move4Mobile voelt als familie!

We zijn nog maar net terug, maar ik merk meteen dat de sfeer op het werk nóg beter is geworden.’ Ook Darryl beaamt: ‘Iedereen is wat losser geworden tegenover elkaar, het team is een stuk hechter geworden.’  

Zou jij ook graag in ons leuke team werken? Bekijk dan onze vacatures.