1 oktober 2020, door Geert Bults

Dé supermarkt app van het zuiden: Jan Linders is genomineerd voor App van het Jaar!

In slechts zes maanden zijn we erin geslaagd een compleet nieuwe app te realiseren, in samenwerking met supermarktketen Jan Linders. Deze werd tegelijk gereleased met het klantloyaliteitsprogramma Liefhebbers. Een mooi project, waarbij we samenwerkten met meerdere partijen en desondanks steeds snel konden schakelen. Fantastisch dat de app is genomineerd voor App van het Jaar!

App als fysieke pas

Met de Jan Linders-app profiteren klanten nog meer van verschillende voordelen. Zo hebben zij direct inzicht in persoonlijke Liefhebbers aanbiedingen, folderacties en spaaracties. Ook biedt de app de nodige recept-inspiratie met producten uit eigen streek. Door een koppeling van de fysieke Liefhebbers-pas met de Jan Linders-app, werkt de app als fysieke pas, die de klant altijd bij de hand heeft.

Voor de realisatie van de app en het klantloyaliteitsprogramma is samengewerkt met verschillende partijen; er is een koppeling gemaakt met de huidige website van Jan Linders, het systeem voor productinformatie (PIM), het systeem dat zorgdraagt voor loyalty- en analytics (SAP Hybris) en de kassasystemen van Jan Linders (Diebold Nixdorf POS). Al met al een mooie totaaloplossing met diverse technische integraties.

“Wat ben ik trots op de nominatie voor App van het Jaar! Een mooie beloning voor wat we samen met Move4Mobile hebben neergezet. Met de app laten we klanten nog meer profiteren van het voordeel van het zuiden. En dat is waar we het voor doen! Natuurlijk zitten we niet stil en blijven we de app voortdurend verbeteren en uitbreiden.”

Karlijn Hendricks, Jan Linders: “In januari 2019 is de nieuwe app live gegaan. Binnen no-time hadden we de 100.000 downloads bereikt en het aantal downloads groeit nog steeds. Bovendien is het aantal actieve gebruikers van de app heel hoog, wat laat zien dat onze gebruikers de app ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde vinden, daar draait het natuurlijk om! Er is een nauwe samenwerking ontstaan tussen Jan Linders en Move4Mobile tijdens het ontwikkeltraject van de nieuwe app. Er wordt snel geschakeld en meegedacht over doorontwikkelingen en oplossingen, passend voor Jan Linders.”

Blik op de toekomst

De app zullen we blijven verbeteren en uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Zo is er sinds kort de mogelijkheid om heel eenvoudig Liefhebbers-punten over te dragen aan vrienden en familie. Het komende jaar zal in het teken staan van verdere personalisatie; een nog relevantere ervaring voor gebruikers en een nog betere toegang tot persoonlijke acties.

In totaal zijn 5 apps van Move4Mobile genomineerd voor de beste app van het jaar. Een prachtig resultaat, en een kroon op onze samenwerkingen met klanten. Zo'n nominatie is hét moment om even stil te staan bij wat we samen bereikt hebben. Hier lees je de verhalen achter de andere app nominaties: 
ENGIE
PLUS
Timing
TVgids.nl

Stemmen op Jan Linders? Dat kan nog tot 16 oktober!

Ook interessant om te lezen