28 april 2022, door Suzanne Hijink

Move4Mobile gekozen tot beste mobile bureau in de Emerce100

Voor het tweede jaar op rij is Move4Mobile gekozen tot beste mobile bureau en beste digitale dienstverlener in de Emerce100, het meest toonaangevende onderzoek voor digital agencies in Nederland. Wij werden het hoogst beoordeeld op kennis, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit in de categorie mobile agency. In deze zeventiende editie is ook M2mobi opnieuw opgenomen in de lijst van beste mobile bureaus.

“We zijn supertrots om dit jaar opnieuw gekozen te zijn tot het beste mobile bureau. We hebben altijd uitgesproken dat we tot de beste mobile agencies van Nederland willen horen. En dat zijn we nu voor de 2e jaar op rij. En wij niet alleen; ook M2mobi, met wie we in februari gefuseerd zijn, behoort tot deze top. Voor ons, als grootste Nederlandse mobile agency in Nederland, is dit een prachtige erkenning.”

- Robert Kosse (CEO)

Grootste Nederlandse mobile agency

In februari maakte Move4Mobile en M2mobi de fusie tussen beide bureaus bekend. Sindsdien zijn we samen Nederlands grootste mobile agency. De fusie creëert een mobiel powerhouse dat zich richt op verdere verovering van de internationale markt. Het gezamenlijk portfolio bevat nu al spelbepalende klanten als Quintet Private Bank, G-Star, ENGIE, Rabobank, Timing, Univé, Ahold, SNS en internationale vliegvelden als die van Hong Kong en Dubai.

Emerce100

De Emerce100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Beslissers uit de online industrie beoordelen de prestaties van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction. Dit jaar werden 950 bedrijven onderzocht, verdeeld over 53 categorieën.

De Emerce100 is hier te bekijken.