10 oktober 2018, door Robert Kosse

Move4Mobile genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2018 regio Zwolle!

Tijdens de kick-off van het Regio Zwolle Congres is bekendgemaakt dat wij een van de drie genomineerden zijn voor de titel Ondernemer van het Jaar 2018 in de regio Zwolle. En daar zijn wij enorm trots op!

De vakjury heeft ons onder andere geselecteerd op het zien en benutten van marktkansen, de inzet van innovatie, duurzaamheid en creativiteit en onze visie en strategie. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW regio Zwolle, MKB regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Op 13 december wordt tijdens het Regio Zwolle Congres bekend gemaakt wie de ondernemer van het jaar wordt. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen wie de prijs gaat winnen.

Foto

Robert Kosse, CEO Move4Mobile; “We zijn enorm trots dat we na in 2014 uitgeroepen te zijn tot starter van het jaar in de regio Zwolle, wij nu een van de drie genomineerden zijn voor de titel Ondernemer van het Jaar regio Zwolle. Als ondernemer word je aangedragen en dat maakt deze nominatie extra bijzonder. Deze nominatie is een bekroning op het werk van het afgelopen jaar. Juist nu met de opening van ons nieuwe hoofdkantoor in Zwolle is deze nominatie zeer waardevol voor ons. Het laat zien dat we de juiste keuzes maken. We gaan onze uiterste best doen om deze mooie prijs in de wacht te slepen.”

Sinds 1 oktober zijn onze twee kantoren in Gramsbergen en Zwolle samengevoegd op een nieuwe locatie in Zwolle. Daarmee zijn wij het grootste bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve software oplossingen van Nederland.