22 mei 2018, door Robert Kosse

Move4Mobile geselecteerd voor snelle groeiersprogramma provincie Overijssel

Met het snelle groeiersprogramma wil de provincie Overijssel een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat realiseren zodat de ondernemer kan groeien en innoveren.

Het snelle groeiersprogramma is samengesteld door EY en op maat gemaakt voor ambitieuze ondernemers met een snelgroeiend bedrijf in de provincie Overijssel.

Het programma bestaat uit drie onderdelen: een individueel strategisch traject onder begeleiding van EY-experts, een gezamenlijk traject met periodieke inspiratiesessies en een jaarlijkse missie naar het buitenland.

Eddy van Hijum, Gedeputeerde Economie en Financiën: “Move4Mobile is, tezamen met de andere geselecteerde MKB-ondernemers, belangrijk voor de economische ontwikkeling van Overijssel. Wij willen deze bedrijven ondersteunen bij hun verdere groei door middel van dit op maat gemaakte programma. Maatwerk, inspiratie en leren van elkaar vormen daarbij de kern. Er zijn in totaal dertig leergierige ondernemers geselecteerd met ambitie en groeiplannen en we hopen met dit programma een klein steentje bij te dragen en de bedrijven in de provincie te behouden.”

"Move4Mobile is, tezamen met de andere geselecteerde MKB-ondernemers, belangrijk voor de economische ontwikkeling van Overijssel."

Eddy van Hijum, Gedeputeerde Economie en Financiën

Robert Kosse, CEO Move4Mobile: “Het is fantastisch dat we als Move4Mobile geselecteerd zijn voor dit unieke programma. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en zien naar de toekomst toe enorm veel kansen en mogelijkheden waardoor deze groei de komende tijd ook nog wel even aan zal houden. Het is fijn om dan in een programma te komen waarbij je met gelijkgestemden onder begeleiding van experts extra ondersteuning en inspiratie kunt krijgen.”

Het snelle groeiersprogramma wordt op 1 juni officieel afgetrapt door Jan Peter Balkenende en kent een doorlooptijd van twee jaar.