25 november 2020, door Suzanne Hijink

Move4Mobile in top 100 beste bureaus van Nederland

De FONK100 is bekend en Move4Mobile staat erin! Met een plek in deze lijst mag Move4Mobile zich ook dit jaar één van de beste bureaus van Nederland noemen.

Van alle prestaties die we dit jaar behaalden, is deze voor ons misschien wel de belangrijkste. Het onderzoek biedt ons de kans om daar waar mogelijk is onze service te verbeteren, wat de samenwerking met onze klanten alleen maar zal versterken.

Wow!

De FONK100 komt voort uit een mix van factoren op basis van een klanttevredenheidsonderzoek. Een zichtbare wil om te vernieuwen, een indrukwekkende klantenlijst, zichtbaar ondernemerschap en een positieve aanwezigheid in de media zijn medebepalend voor een plek in de Lijst der Lijsten. Met een gemiddelde van een 8 scoorden we goed op verschillende disciplines. Zo scoorden we op de kerndisciplines: Creativiteit (8.6), Effectiviteit (8.3) en op Functioneren als business accelerator (7.8) zelfs zo goed dat dit ons een 4e, 5e, en 6e plek opleverde bij de grote bureaus!

Dankjewel

Onze ambities zijn enorm, net als die van onze klanten. We weten als geen ander dat digitale technologieën grote kansen bieden en dat deze steeds bepalender worden voor de toekomstbestendigheid van organisaties. Daarom focussen we ons nog meer op creatieve strategie, subliem design en ijzersterk development, waarmee we al ontzettend mooie merken aan ons wisten te binden. Wij helpen klanten groeien met het realiseren van hun doelstellingen en andersom helpen zij ons met onze groei. Dit is alleen mogelijk doordat we elkaar continu scherp houden en samen gaan voor het allerbeste resultaat. Dankjewel!

Over FONK100

Jaarlijks de beste agencies benoemen en bedrijven uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Dat is FONK100. Dit jaar strijden meer bedrijven dan ooit mee voor de winst van meest spraakmakende en zichtbare bureaus. Voor het eerst in de 26-jarige geschiedenis van het onderzoek wordt de FONK100 Beste Bureaus gepresenteerd. Dat betekent dat dit jaar maar liefst 100 in plaats van 50 bureaus tot de spelmakers van 2020 behoren.