28 november 2018, door Suzanne Hijink

Move4Mobile in top 50 beste bureaus van Nederland

Move4Mobile behoort tot de beste, meest spraakmakende en meest zichtbare bureaus van Nederland. We staan dit jaar als ‘nieuwkomer’ in de felbegeerde FONK50!

Dankzij onze klanten

Wanneer ben je volgens FONK als bureau het Beste Bureau van Nederland? Dat ben je als je talk of the town bent. Het is een mix van het hoogste klanttevredenheidscijfer en ondernemerschap dat ervoor zorgt dat je thuishoort in die felbegeerde lijst, de FONK50.

Dat onze klanten ervoor gezorgd hebben dat wij dit jaar in de FONK50 staan is een geweldige beloning voor het hele team dat zich elke dag weer voor de volle 100% inzet voor onze klanten. Wij snappen dat onze klanten meer van ons verwachten dan het bouwen van een technische oplossing. Wij werken er dan ook hard aan om verwachtingen te overtreffen en de klant een stap voorwaarts te brengen in hun mobiele strategie. Een blije klant is er een die niet alleen blij is met het eindproduct, maar ook met de samenwerking. Dat onze klanten ons met een gemiddelde van een 8,1 beoordelen in dit klanttevredenheidsonderzoek geeft aan dat we goed op weg zijn.

We willen onze klanten ontzettend bedanken voor het vertrouwen, de mooie en duurzame samenwerking en hun kritische houding. Zonder jullie hadden we deze mooie notering niet gekregen.

Over de FONK50

Zeg je best agencies, dan zeg je FONK50. De FONK50 wordt uitgegeven door marketing magazine FONK en toont een lijst van de spelbepalers van 2019.

Lees hier ons antwoord op de vraag: wat maakt jullie tot de spelbepalers van 2019?