18 oktober 2017, door Robert Kosse

Voor het 2e jaar op rij FD Gazelle!

Voor het tweede jaar op rij is Move4Mobile verkozen tot FD Gazelle. Daarmee behoren wij ook dit jaar weer tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Een prestatie waar wij enorm trots op zijn.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moet je aan een aantal criteria voldoen. Zo dien je onder andere een minimale omzetgroei te hebben van 20% over 3 jaar. Deze omzetgroei mag niet onderbroken zijn. In het eerste jaar moet je omzet minimaal € 100.000 bedragen. Je moet ten minste op 1 januari 2014 economisch actief zijn en je dient een financieel gezond bedrijf te zijn. Allemaal criteria waar wij al enkele jaren aan voldoen.

De klant als ambassadeur

Plezier hebben in ons werk en oplossingen realiseren die een toegevoegde waarde bieden voor onze klanten, is vanaf het begin af aan één van onze doelen. Nu, vijf jaar later, kunnen wij stellen dat we dit doel bereikt hebben. Wij weten onze klanten keer op keer te verrassen met slimme oplossingen en laten graag zien dat (bijna) alles mogelijk is.

'Van blije opdrachtgevers worden wij blij'

Onze manier van werken heeft er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat onze klanten tevens onze ambassadeurs zijn geworden. Mede daardoor zijn wij in staat geweest om te groeien tot een team van 40 vakidioten en weten we ondertussen klanten te bedienen zoals Agrifac, Timing Uitzendbureau en Engie Nederland. Ondanks dat onze focus op Nederland ligt, weten buitenlandse ondernemingen ons steeds vaker te vinden. Zo hebben wij vrij recent het in Silicon Valley gevestigde Plantronics als klant mogen toevoegen. Vanuit ons kantoor in Zwolle zullen wij voor hen de nieuwe consumenten apps gaan ontwikkelen.

Afbeelding

Toekomst en ambitie

Wij zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Het ziet ernaar uit dat 2017 een fantastisch jaar wordt. Ook voor 2018 liggen er al vele mooie plannen klaar. Move4Mobile zal de norm worden als het gaat om mobiel georiënteerde oplossingen. Het feit dat we twee keer achter elkaar FD Gazelle zijn, bevestigt dat wij de juiste weg zijn ingeslagen. De grootste uitdaging voor nu is het vinden van gekwalificeerd personeel.