16 oktober 2018, door Suzanne Hijink

Move4Mobile winnaar FD Gazellen 2018

Dit jaar behoren wij weer tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn daarmee winnaar van de FD Gazellen Award 2018. Dit maakte het Financieele Dagblad vandaag bekend. Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. Ondanks dat we deze prijs voor het derde jaar op rij in de wacht hebben gesleept went het niet. We zijn dan ook enorm trots op deze prestatie.

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moet je aan een aantal criteria voldoen. Zo dien je onder andere een minimale omzetgroei te hebben van 20% over een periode van drie jaar. Deze omzetgroei mag niet onderbroken zijn. In het eerste jaar moet je omzet minimaal € 250.000 bedragen. Je moet ten minste op 1 januari 2015 economisch actief zijn en je dient een financieel gezond bedrijf te zijn. Allemaal criteria waar wij al enkele jaren aan voldoen.

Toch went het niet

“Dat we nu voor het derde jaar op rij te horen krijgen dat we behoren tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland went niet. Het is een groot compliment voor ons hele team. Dit jaar zijn ook nog eens de criteria die het FD hanteert om in aanmerking te komen aangescherpt. Om genomineerd te worden weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de snelst groeiende bedrijven genomineerd. Daarom zijn we dit jaar extra trots op deze prestatie. Toen we zijn gestart met Move4Mobile konden we hier alleen maar van dromen. Inmiddels werken we vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Zwolle aan innovatieve mobiele oplossingen voor de grootste merken, waaronder ABN AMRO, Stella Fietsen en PLUS Retail. Het nieuwe kantoor biedt ons de mogelijkheid en de ruimte om verder door te groeien. We zijn klaar om Nederland te gaan veroveren”, aldus Robert Kosse, CEO & Founder van Move4Mobile.

Op 13 november vindt de feestelijke uitreiking plaats van de FD Gazellen Award voor de regio Oost-Nederland en nemen wij onze prijs in ontvangst.