21 februari 2019, door Jan Gerard Gerrits

Move4Mobile wint Red Herring Top 100 Europe Award

Dit jaar is Move4Mobile een van de drie Nederlandse bedrijven met een notering in de Red Herring Top 100 Europe. Een prestatie om enorm trots op te zijn.

De Red Herring organisatie stelt jaarlijks een lijst op van honderd bedrijven die worden gezien als leidend binnen de tech industrie. Samen met de Nederlandse bedrijven Picnic, de succesvolle online supermarkt en Zerocopter, een bedrijf dat succesvol is in beveiliging van cloud-services staat Move4Mobile dit jaar genoteerd in deze prestigieuze lijst.

Het is een waardering voor onze jarenlange inzet om bedrijven te helpen in hun bedrijfsprocessen. We maken het mogelijk om binnen bedrijven met een complex IT-landschap snel te innoveren. Hoe Move4Mobile innoveert? Dat doen we door middel van het opzetten van startups binnen de onderneming en het inzetten van onze technologie om eenvoudig aan te sluiten op bestaande, vaak verouderde systemen van onze klanten. De komende jaren willen we onze technologie verder uitbouwen door middel van partnerships met softwareleveranciers, het uitbreiden van big data analyse en het toevoegen van machine learning.

​Over Red Herring

Red Herring brengt jaarlijks een lijst uit waarin de belangrijkste bedrijven uit Europa, die een vooraanstaande rol spelen op het gebied van innovatie en technologie, staan genoteerd. Selectiecriteria zijn onder andere technologische innovatie, financiële prestatie, disruptieve impact, kwaliteit van het management en de invloed op de markt. Bij de publicatie van de Red Herring Top 100 Europe Awards wordt geen winnaar gekozen. Naamsvermelding in deze prestigieuze lijst is een prijs op zich.