5 november 2018, door Robert Kosse

Feestelijke opening hoofdkantoor Move4Mobile

Na maanden van ontwerpen, plannen, verbouwen en inrichten is ons droomkantoor eindelijk klaar. Donderdag 1 november was het tijd om de opening van ons nieuwe kantoor groots te vieren met onze klanten, familie en overige relaties.

Het was de laatste maanden hard werken om alles op tijd af te krijgen, maar het is gelukt. AtoomClub Zwolle is de nieuwe thuisbasis geworden van Move4Mobile.

Foto

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Dat vele mooie bedrijven voor ons kozen resulteerde in een enorme groei van het aantal medewerkers. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat we zowel in ons kantoor in Gramsbergen als in Zwolle ruimtegebrek kregen. Omdat beide kantoren veel met elkaar samenwerken werd het tijd om ze samen te voegen. En als we dan toch moeten verhuizen, dan doen we dat graag goed. We hebben een kantoorruimte gevonden die in een half jaar tijd compleet is verbouwd naar onze wensen, van de vloer tot aan het plafond. Het nieuwe kantoor biedt een groot oppervlak aan werkplekken, waar we ontspannen kunnen werken, met als bonus een prachtig uitzicht. Met loungeplekken om te brainstormen, genoeg vergaderruimten, een eigen café met dakterras en een gameroom zal het nieuwe kantoor ons nog meer inspireren bij het helpen van onze klanten.

Foto

Grand opening

Op 1 november was het zover, de grote opening van ons nieuwe kantoor. We keken er erg naar uit om onze nieuwe werkplek te tonen aan onze klanten, familie en overige relaties. De opening werd verricht door Eddy van Hijum (gedeputeerde van de provincie Overijssel), Arjan Kuilman (algemeen directeur van AtoomClub) en de drie oprichters van Move4Mobile; Robert, Henri en Jan Gerard. Na de speeches werd het startschot gegeven voor het aftelmoment waarbij alle gasten werd gevraagd om op hun eigen smartphone onze website te openen. Op alle smartphoneschermen verscheen tegelijk een teller die aftelde tot 0. Daarna volgden er rondleidingen onder het genot van hapjes, drankjes en muziek.


“Move4Mobile is uitgegroeid tot één van de parels binnen de provincie Overijssel.” 

Eddy van Hijum, gedeputeerde van de provincie Overijssel

 

Foto

We kijken terug op een fantastische opening en willen alle gasten enorm bedanken voor hun komst.

Ons nieuwe kantoor biedt de mogelijkheid om de samenwerking met onze klanten nog verder te intensiveren. Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je komen sparren over de mobiele oplossingen die wij jou kunnen bieden? De koffie staat altijd klaar!

Ons nieuwe adres is Hanzelaan 351, 8017 JM in Zwolle. Je vindt ons op de 4e en 5e verdieping.