17 september 2020, door Geert Bults

PLUS laat zien wat de kracht is van goed app design met nominatie voor App van het Jaar

PLUS is één van de grote namen die door Emerce en Multiscope is genomineerd voor App van het Jaar. We zijn ontzettend trots, omdat ons team, in samenwerking met PLUS, hard heeft gewerkt aan zowel de restyling als de ontwikkeling van de app. Een fantastisch resultaat, dat eens te meer het belang aantoont van de meerwaarde van app design.

De kracht van app design

Om de app nóg toegankelijker te maken voor klanten, is alle verzamelde klantfeedback als uitgangspunt genomen, met een sterke focus op mobiel; essentieel voor een écht unieke klantbeleving. Het plaatsen en wijzigen van bestellingen is nu visueler, sneller en overzichtelijker. De app is de broekzak-assistent die klanten helpt oriënteren naar de gerechten van de komende week, en die hen met notificaties op de hoogte brengt van nieuwe acties. Na livegang van de nieuwe app is het gebruik enorm toegenomen. Dit zorgde zelfs voor zulke pieken, dat het doorvoeren van updates soms voor uitdagingen zorgde. 

Arvid Nieuwsma: “Ik ben erg trots op de visualisatie van de app en het minimalistische design. Daarnaast is de stabiliteit en performance van de app van onschatbare waarde. De tandem PLUS en Move4Mobile is uitstekend, Move4Mobile denkt met PLUS mee en kent alle nieuwe en toekomstige mobiele trends en technologieën. Die combinatie zorgt voor een app die ieder moment van het jaar up-to-date is. Hopelijk kunnen we dit bekronen met de titel ‘App van het Jaar’!

Blik op de toekomst

De focus voor de komende maanden ligt op meer personalisatie in de app; persoonlijke filters zodat altijd de favoriete, meest gekochte of nieuwe producten bovenaan staan. En daarnaast is er de ambitie om ‘Lokaal en duurzaam’ nog meer kracht bij te zetten, waar PLUS zich al jaren voor inzet. Van stilstaan is geen sprake, dus ons team van developers en designers blijft betrokken bij het doorontwikkelen van de app. 

“Dankzij de samenwerking met Move4Mobile is de app nu een stuk visueler, sneller en overzichtelijker. Dat we nu ook zijn genomineerd voor App van het Jaar voelt als een kers op de taart!” 

Nog meer nominaties

In totaal zijn 5 apps van Move4Mobile genomineerd voor de beste app van het jaar. Een prachtig resultaat, en een kroon op onze samenwerkingen met klanten. Zo'n nominatie is hét moment om even stil te staan bij wat we samen bereikt hebben. Benieuwd naar de verhalen achter de andere app nominaties? De genomineerden:
ENGIE
Timing
TVgids.nl
Jan Linders

Stemmen op PLUS? Dat kan nog tot 16 oktober! 

Ook interessant om te lezen