Tellow en Move4Mobile openen de beurs in Amsterdam

2 augustus 2017, door Jan Gerard Gerrits

Bye bye boekhouden. Hello Tellow!

Op woensdag 2 augustus werd het team van Tellow uitgenodigd door Euronext om de beursdag te openen op Beursplein 5 in Amsterdam. Klokslag negen uur sloeg Jochem Baars, CEO en Founder van Tellow op de gong. Dit ter ere van de livegang en het succes van Tellow, de nieuwe boekhoudoplossing van Rabobank. Move4Mobile was hier als strategisch partner van Tellow aanwezig om dit bijzondere moment mee te maken.

Rabobank

Tellow is een online boekhoudplatform dat voortvloeit uit de Moonshot-campagne van Rabobank. Deze campagne is een intern versnellingsprogramma binnen de bank waarbij alle medewerkers de kans krijgen om vooruitstrevende ideeën te verwezenlijken. Een zoektocht naar baanbrekende ideeën die Rabobank helpen om klanten nog beter te kunnen bedienen. Tellow kwam in 2015 als winnaar uit de bus en kreeg de mogelijkheid het product verder vorm te geven.

Tellow

Move4Mobile heeft vanaf het eerste uur betrokken geweest bij de ontwikkeling van Tellow. Inmiddels is er met een groot team meer dan een jaar ontwikkeld aan het complete platform. Het bijzondere aan Tellow is dat het alle boekhoudkundige taken geautomatiseerd zijn. De ondernemer die Tellow gebruikt wordt zodoende bijna volledig administratief ontlast. Zijn taak is slechts het maken van foto’s van inkomende facturen en bonnen. Tellow leest deze documenten en verwerkt ze op de juiste manier in de administratie.
 
Vorige maand is het product live gegaan en kunnen alle Rabobank-klanten zich aanmelden voor Tellow via de website (tellow.nl) of via hun lokale bankkantoor. Het aantal aanmeldingen loopt storm en de doorontwikkeling op basis van feedback van gebruikers gaat snel. Het team van Tellow groeit in razend tempo. Samen met Rabobank gaat Move4Mobile in de komende maanden verder werken aan nieuwe functionaliteiten voor het platform.