10 september 2020, door Geert Bults

Een volledig vernieuwde app en direct een nominatie voor App van het Jaar; Timing flikte het

De vernieuwde app van uitzend-gigant Timing is door Multiscope en Emerce genomineerd voor App van het jaar. Enorm trots zijn we hierop, zeker omdat de app midden in coronatijd werd gelanceerd. En: wij ontwikkelden hem, in samenwerking met Timing!

Met de Timing app heeft de flexkracht altijd inzicht in zijn planning, loon, verlof en meer. Met name de volledige integratie met planningssoftware Planbition is hierin een belangrijke stap geweest. Hierdoor biedt de app een belangrijke functie in de vertrouwde Timing wereld. In de toekomst moet de app het standaard kanaal worden voor flexkrachten van Timing om alles rondom werk te regelen, direct vanuit hun broekzak.

Stijn Bossink: “Ik ben enorm trots op het product dat we samen met het team van Move4Mobile hebben neergezet. Toen het project erom vroeg om dichter bij elkaar te zitten, werden we verplicht om allemaal thuis te werken. Om dan tóch volle bak door te ontwikkelen en midden in Coronatijd te releasen, dat is iets om trots op te zijn! Winst hebben we als team zeker verdiend, dus stem nu op de Timing app.

In totaal zijn 5 apps van Move4Mobile genomineerd voor de beste app van het jaar. Een prachtig resultaat, en een kroon op onze samenwerkingen met klanten. Zo'n nominatie is hét moment om even stil te staan bij wat we samen bereikt hebben. Benieuwd naar de verhalen achter de andere app nominaties? De genomineerden:
ENGIE
TVgids.nl
PLUS
Jan Linders

Stemmen op Timing? Dat kan nog tot 16 oktober! 

Ook interessant om te lezen