23 maart 2021, door Jessica Hoeben

Timing sleept nominatie voor Dutch Interactive Awards in de wacht

De Timing app is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie 'Digitale transformatie'! Heel gaaf om te zien dat het harde werk ook door de vakjury van Emerce niet onopgemerkt is gebleven.

Over de Timing app

De nieuwe Timing app maakt werken leuker en makkelijker dan ooit. Het doel van de app was om de dienstverlening richting flexkrachten te verrijken, ze laten voelen dat ze ertoe doen, dat ze worden gewaardeerd en dat ze voor hun klanten van groot belang zijn. Dat overbrengen aan ruim 20.000 flexkrachten is een hele uitdaging. Met de app hebben we hier, samen met Timing, belangrijke stappen in gezet. En met resultaat!

Stijn Bossink, Product Owner bij Timing: “Met het team van Move4Mobile bouwen we dagelijks aan de app vanuit de gedachte om die voor flexkrachten zo waardevol en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De eindgebruikers en de rating die ze de app geven, zijn daarom wat mij betreft de allerbelangrijkste vakjury van alledag. Dit zien we ook terug: de Timing app wordt gewaardeerd met gemiddeld 4,5 ster in de App Store. Daar doen we het voor! Maar natuurlijk fantastisch dat ook de vakjury van Emerce via deze weg laat weten dat ze dit harde werk kunnen waarderen. We zitten bij de laatste 5, nu op naar het podium!”

Over de Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn de prijzen voor het beste interactieve werk, bedacht en uitgevoerd door Nederlandse bedrijven. Elk bureau, opdrachtgever of bedrijf in Nederland met een indrukwekkend interactief project doet mee door één of meerdere cases in te sturen. Die worden beoordeeld op concept, design en UX, resultaat en optimalisatie, door een vakjury uit de digitale wereld.

Binnen 16 categorieën worden een gouden en zilveren award uitgereikt aan de bureaus en opdrachtgevers die zich bij uitstek hebben bewezen. Daarnaast krijgen de beste online professionals uit het vakgebied de DIA PRO’s én ontvangen baanbrekende digitale bedrijven de Company of the Year award. De DIA worden georganiseerd door Emerce en Dutch Digital Agencies. Op 16 april mogen de genomineerde bureaus hun case online pitchen. De presentatie en een kritische vragenronde bepalen de winnaars van 2021, die op 20 mei 2021 worden bekendgemaakt. We kijken ernaar uit!

Ook interessant om te lezen