28 oktober 2020, door Suzanne Hijink

Voor de 5e keer op rij FD Gazelle

Al voor de vijfde keer op rij zijn we FD Gazelle. Een prestatie waar we heel trots op zijn, en het blijft een eer om in deze lijst van Gazellen te staan. Om een plek te bemachtigen in de FD Gazellen 2020 wordt onder andere gekeken naar de omzetgroei over de afgelopen drie jaren.

Onze sector groeit al jaren achtereen en dat is dan ook zichtbaar in het aantal bureaus dat in de lijst is opgenomen. De afgelopen jaren was groei eigenlijk vanzelfsprekend, maar dat zal komend jaar zeker anders worden als gevolg van COVID-19. Robert Kosse, CEO Move4Mobile: “We mogen van geluk spreken dat onze sector op dit moment weinig schade ondervindt van COVID-19. In ons geval bood het zelfs nieuwe kansen; niet alleen sloten veel nieuwe mensen aan in ons team, ook richtten we twee start-ups op, waarmee we verschillende bedrijven en ook zorginstellingen helpen: BookMyDesk en OpBezoek. Deze apps zijn ontwikkeld met het oog op het hanteren van een werkplek- en bezoekbeleid volgens de regels van de anderhalvemetersamenleving. Zo kan de dagelijkse gang van zaken zoveel mogelijk door blijven gaan, maar wel op een verantwoorde manier. Fantastisch om zo onze bijdrage te leveren aan de maatschappij.”

We zijn erin geslaagd te blijven groeien met zowel nieuwe als bestaande klanten. We zetten de lijn door en blijven prachtige producten ontwikkelen. Hopelijk leidt dit ook in 2021, het jaar waarin de resultaten over 2020 worden meegeteld, tot een FD Gazelle. En hopelijk kunnen we die in tegenstelling tot dit jaar weer fysiek ophalen!

Snelst groeiende ondernemingen van Nederland

FD Gazellen zijn de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Zij worden jaarlijks door Het Financieele Dagblad in de schijnwerpers gezet als beloning voor hun bovenmaatse groeiprestaties. Dit omvat onder andere een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, en een minimale omzet van €250.000 in het eerste jaar. Niet alleen wordt gelet op omzetgroei, óók wordt gekeken naar het creëren van banen en de winstgevendheid van een bedrijf. Dit jaar wordt er in het bijzonder gelet op de wendbaarheid van bedrijven tijdens de coronacrisis.

Ook interessant om te lezen