21 september 2020, door Robert Kosse

Technisch groothandel Wildkamp kiest voor Move4Mobile als mobile partner

De breedst gesorteerde technische groothandel van Nederland Wildkamp met (inter)nationale ambities kiest mobile agency Move4Mobile als strategisch en technisch partner. Per september start het veelzijdige fulltime team met het realiseren van de grote mobiele ambities die de groothandel heeft voor de toekomst.

De ambitie is het creëren van een extra touchpoint in de klantrelatie en zo een nieuwe stap te maken in de omnichannel strategie. Hoofdreden hiervoor is om klanten te voorzien van extra service, die de zelfredzaamheid van klanten online en offline aanzienlijk vergroot. Daarnaast biedt het voor Wildkamp ruimte voor verdere digitale innovatie en meer contactmogelijkheden met klanten.

Lotte Nijland, creatief strateeg bij Move4Mobile: Wildkamp weet heel goed in welke business hij zit, is marktleider en staat nooit stil. Dat merk je ook in de samenwerking, het bedrijf is kritisch op wat we opleveren, denkt mee en heeft hoge verwachtingen. Dat is heel prettig om mee te werken, en dat we het vertrouwen krijgen is fantastisch. Samen gaan wij echt toffe oplossingen ontwikkelen.“

Afbeelding

Op de foto staan van links naar rechts Dennis Eggengoor, Robin de Wilde (Wildkamp), Lotte Nijland, Geert Bults en Robert Kosse (Move4Mobile).

Mobiele ambities realiseren

De kennis en expertise van Move4Mobile sluit naadloos aan op de ambities van Wildkamp. De technische groothandel vond in Move4Mobile een betrokken partner met een specialisme in het realiseren van mobiele ambities, een partner met daadkracht en een kritische blik. Robin de Wilde, Strategy & Innovation Manager en mede-eigenaar Wildkamp: “Move4Mobile heeft indruk gemaakt. Met name op het gebied van marketing en strategie sprong het voorstel van Move4Mobile eruit. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat we als bedrijven goed bij elkaar passen en die klik is er.”

Wildkamp is met 45​ ​vestigingen, een grote verscheidenheid aan klanten en 350 medewerkers dé technische groothandel van Nederland. Het familiebedrijf werd in 1972 opgericht door Jan de Wilde en gaat inmiddels al generaties mee. Move4Mobile is een mobile agency die zich focust op het ontwikkelen van mobiele oplossingen en gaat langdurige samenwerkingen aan als zowel strategisch als technisch partner. Het team van developers, designers en creatief strategen is gevestigd in Zwolle en werkt voor klanten als ENGIE, Univé, Rabobank en PLUS.

Ook interessant om te lezen