De eenvoud van social distancing op kantoor

Werken in het nieuwe normaal, hoe doe je dat? Je wilt grip, controle en inzicht, zodat je zeker weet dat het niet te druk is op kantoor. De nieuwe app BookMyDesk is de oplossing om 1,5 meter tussen werknemers te waarborgen. Met deze app kunnen medewerkers simpel en snel een werkplek reserveren, maar ook een vergaderplek, lunchplek of parkeerplek.

Werkplek reserveren vanuit huis

BookMyDesk is de oplossing die het mogelijk maakt om in de anderhalvemetersamenleving veilig te kunnen ondernemen. Voor het gebruik van deze tool is geen externe hardware nodig, het enige dat nodig is is de BookMyDesk app en het beheerportaal. Met de app kunnen werknemers vanuit huis simpel en eenvoudig op een interactieve plattegrond een werkplek, vergaderplek, lunchplek of parkeerplaats reserveren.

Afbeelding

Interactieve plattegrond

In de BookMyDesk tool draait het om de interactieve plattegrond. Het beheerportaal biedt eenvoudige upload mogelijkheden voor zowel de plattegrond als gebruikersgroepen, die met een druk op de knop geüpload kunnen worden. Op de interactieve plattegrond wordt de beschikbaarheid van bureaus weergegeven. Door het blokkeren van bureaus wordt er een ruimte van anderhalve meter of meer gecreëerd tussen de werkplekken. Alleen de beschikbare bureaus kunnen worden gereserveerd. Ook kunnen looproutes op de plattegrond gemarkeerd worden.

Er zijn drie statussen gekoppeld aan een werkplek: gereserveerd, vrij en in gebruik. Is de plek beschikbaar dan kleurt deze groen, is de plek bezet dan kleurt deze automatisch rood. Door het gebruik van geofence vindt er automatische een check-in en check-out plaats bij aankomst op kantoor. 

Afbeelding

Realtime inzicht

Met BookMyDesk is de beheerder altijd in control. De tool geef realtime inzicht in de capaciteit en drukte op kantoor en levert de benodigde rapportage om aan te tonen dat je als werkgever verantwoordelijk omgaat met de gestelde RIVM eisen.

Altijd in contact

Regels en maatregelen rondom veilig werken en samenleven kunnen snel veranderen. BookMyDesk maakt het eenvoudig meldingen te versturen vanuit het portaal naar alle werknemers. Handig wanneer een team geïnformeerd moet worden over de nieuwe do’s en don’ts op de werkvloer na een wijziging van de maatregelen.

Afbeelding

Koppelen met bestaande systemen

BookMyDesk is voorbereid om snel en eenvoudig te koppelen met bestaande Facility Management Informatie Systemen als Planon, TopDesk of Ultimo.

Privacy

Privacy BookMyDesk is ontwikkeld met oog op de privacy en houdt rekening met alle geldende privacy en AVG eisen. De gebruiker is altijd zelf in control van zijn (locatie)gegevens. Nauwkeurig wordt gekeken naar het bewaren van gegevens, zodat in het geval van een Corona besmetting achterhaald kan worden wie er eventueel nog meer in zijn of haar omgeving zijn geweest.

Meer weten?

BookMyDesk is een product van Move4Mobile. Meer weten over BookMyDesk of 30 dagen gratis proberen? Ga naar www.bookmydesk.com.

Download BookMyDesk in de stores.