Nieuw platform voor dinna.nl

Dinna.nl maakt het makkelijk om in het grote aanbod van culinaire concepten, de chef, foodtruck of cateraar te vinden die past bij jouw event. Het nieuwe platform dat wij voor dinna.nl ontwikkelden zorgt voor een betere klantbeleving, van de aanvraag tot aan de reservering van de chef, foodtruck of cateraar.

Web-only service

Dinna.nl kun je zien als de Airbnb onder de inhuur van chefs. Met een grote database van chefkoks, foodtrucks en cateraars was het maken van een automatiseringsslag op het gebied van ordermanagement een grote wens. Move4Mobile heeft in opdracht van dinna.nl de bestaande responsive Wordpress website gekoppeld aan een customized platform die de handmatige verwerking rondom orders verleden tijd maakt.

Afbeelding

Van aanvraag tot reservering

Wij hebben verschillende web-omgevingen gecreëerd, één voor de klant, één voor de chef en één voor de beheerders van dinna.nl, die allen gekoppeld zijn aan de bestaande website. Via de nieuwe persoonlijke omgeving kan de klant eenvoudig en overzichtelijk zijn aanvragen bekijken, offertes accepteren en chatten met de chef. Voor de chef verloopt de aanvraag een stuk geordender dan voorheen. Vanuit een eigen webomgeving, speciaal voor de chefs ontwikkeld, worden alle aanvragen met status overzichtelijk weergegeven. Daarnaast kan de chef in deze omgeving eenvoudig en snel offertes opstellen en versturen. Hiermee wordt de chef op administratief gebied enorm ontlast. Het webportaal is responsive, waardoor de chef op ieder moment, zelfs in de keuken, vanaf zijn mobiele telefoon inzicht heeft in zijn aanvragen en direct contact heeft met zijn klanten.

Beheeromgeving om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen

Voor de beheerder van dinna.nl ontwikkelden we een custom beheeromgeving waarmee toegang wordt verkregen tot het statusoverzicht van de aanvragen en waarin gebruikers kunnen worden beheerd. Dit met als doel om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen verhogen.

Afbeelding

Van design tot ontwikkeling

Op basis van de huisstijl van dinna.nl hebben we de designs ontwikkeld voor de verschillende web-omgevingen. Een vertrouwd uiterlijk in lijn met de website. De focus in het design-traject lag vooral op de functionaliteit met als doel het proces, van aanvraag tot reservering, zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken.

Toekomst

Het is onze missie om ondernemers met goede ideeën en startups verder te helpen bij hun mobiele strategie. Dinna.nl is hier een goed voorbeeld van. Deze nieuwe oplossing voor dinna.nl biedt een goede basis voor verdere ontwikkeling.

‘Move4Mobile heeft ons op technische gebied geholpen te groeien van een start-up naar een grow-up. Wat ik zeer kon waarderen aan Move4Mobile was de nuchtere en doelgerichte aanpak. Van sales tot oplevering geen arrogantie, stropdassen, dikke contracten of bla bla. Directe resultaten en focus op het eind product. Dit past goed bij dinna.nl en maakt Move4Mobile voor ons een fijne partner voor de toekomst.' 
Martin Slort - Oprichter dinna.nl