Voordeel sparen met Liefhebbers

Voor Jan Linders, de bekende supermarktketen in het zuidoosten van Nederland, ontwikkelde Move4Mobile een geheel nieuwe app met daarin het nieuwe voordeelprogramma: Liefhebbers.

Liefhebbers voordeelprogramma

Klanten kunnen zowel met de fysieke Liefhebbers-pas als met de nieuwe Jan Linders-app deelnemen aan het spaarprogramma. Bij iedere euro aan boodschappen ontvangen Liefhebbers 1 punt. Met deze punten kan gespaard worden voor gratis producten, steeds wisselende spaaritems en extra kortingen.

Door een koppeling van de fysieke Liefhebbers-pas aan de Jan Linders-app, werkt de app als fysieke pas. Hierdoor heeft de klant de pas altijd bij de hand. Door pasnummers ook lokaal op te slaan hebben klanten geen internet nodig wanneer ze de pas bij de kassa laten scannen.
Het Liefhebbersprogramma maakt het koopgedrag van klanten inzichtelijk waardoor ze beter kunnen worden geïnformeerd en beloond. Het programma én de app zullen de komende tijd verder worden uitgebouwd tot een steeds persoonlijker –gepersonaliseerd- programma. 

Afbeelding

Look & Feel

Zowel in de winkel als in de app moet de klant gemakkelijk zijn weg kunnen vinden. De juiste flow en een herkenbare navigatie spelen een belangrijke rol. Het speelse karakter hebben we doorvertaald, waardoor het design van de app naadloos aansluit op bestaande Jan Linders producten.
De liefhebbers-pas heeft de meest prominente plek gekregen, zodat het scannen bij de kassa vlot verloopt. Daarnaast vind je in de app gepersonaliseerde aanbiedingen, suggesties voor recepten en kun je je eigen boodschappenlijst samenstellen.
Afbeelding

Connecting

Voor de realisatie van de app en het loyaliteitsprogramma werd er samengewerkt met meerdere partijen. Zo is er een koppeling gemaakt met de huidige website van Jan Linders, het systeem voor productinformatie (PIM), het systeem dat zorgdraagt voor loyalty- en analytics (SAP Hybris) en de kassasystemen van Jan Linders (Diebold Nixdorf POS). Al met al een mooie totaaloplossing met diverse technische integraties.

Een snelle go-to-market

De supermarktwereld is flink in beweging. Om voorop te blijven lopen moet er constant geïnnoveerd worden in hoog tempo. Ondanks de complexe architectuur achter deze oplossing en de afhankelijkheid van meerdere partijen hebben we de app binnen 6 maanden kunnen releasen voor het grote publiek. Dit hebben we bereikt door het doel voor ogen te houden en flexibel te kunnen inspringen op veranderende omstandigheden gedurende het traject. Het resultaat is een fantastisch product waar we met recht trots op mogen zijn!

Benieuwd naar het resultaat?

Je kunt de Jan Linders app downloaden via de stores: