Gecontroleerde bezoekregeling

Het bezoeken van familie in zorginstellingen, het mag weer! Nog niet spontaan, maar goed georganiseerd en volgens de richtlijnen van het RIVM. Zorginstellingen staan met deze gecontroleerde aanpak voor een flinke uitdaging. Move4Mobile is ervan overtuigd dat het organiseren van het bezoekbeleid een eenvoudige taak moet zijn die de organisatie zo min mogelijk werk moet kosten. Daarom hebben wij de online tool OpBezoek ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig het bezoek georganiseerd kan worden.

Grip op bezoekersregeling

Het overzichtelijk organiseren van het bezoekbeleid is een lastige taak waar zorginstellingen nu halsoverkop mee geconfronteerd worden. Voor de huidige bezoekregeling geldt de Handreiking voor bezoekbeleid als kader. OpBezoek is ontworpen om aan dit kader te voldoen en maakt de bezoekersregeling beheerbaar.

Online bezoek inplannen

Bezoekers maken eenvoudig online via een webomgeving een afspraak met familie binnen de beschikbare tijdsloten. Deze tijdsloten kunnen door medewerkers van de zorginstellingen eenvoudig worden aangemaakt, waardoor er grip ontstaat op de situatie.

Afbeelding

Monitoring afspraken

Het dashboard van OpBezoek, bedoeld voor medewerkers van zorginstellingen, toont een handig overzicht van alle actuele afspraken. Het aantal bezoekers, de duur van het bezoek en of voldaan wordt aan de RIVM-richtlijnen wordt overzichtelijk weergegeven. Bij aankomst en vertrek in de zorginstelling checken bezoekers bij de ingang van het verzorgingshuis eenvoudig in en uit, waarna deze registratie wordt verwerkt in het dashboard. Zorginstellingen hebben hiermee realtime inzicht in het bezoek aan cliënten.

Schaalbaar

OpBezoek is geschikt voor allerlei zorginstellingen van kleinschalige woonvoorzieningen tot zorginstellingen met meerdere locaties. Het opschalen van locaties en cliënten is erg eenvoudig en ook het aanpassen van het bezoekbeleid is zo gedaan.

Afbeelding

Strikte naleving richtlijnen RIVM

Bezoek is alleen mogelijk als bezoekers zich houden aan de RIVM-richtlijnen en vrij zijn van klachten die kunnen duiden op COVID-19. Om dit te waarborgen worden bezoekers voor aanmelding gecontroleerd op klachten. De registratie hiervan vindt plaats in het dashboard.

Up and running binnen twee weken

Binnen twee weken hebben we met een klein team van ervaren designers en developers OpBezoek in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Een tool die volledig voldoet aan de wensen van de zorgprofessional en hen veel administratief werk uit handen neemt. Niet alleen in deze tijd waarbij restricties gelden op het bezoekbeleid is OpBezoek een welkome oplossing maar ook in de toekomst.

Afbeelding

Eigen huisstijl

OpBezoek in de huisstijl van de zorgorganisatie geeft een vertrouwd gevoel. Eigen fotografie, kleuren en natuurlijk het logo zorgen voor herkenbaarheid. Wij bieden daarom de mogelijkheid om voor OpBezoek in de huisstijl van de organisatie te kiezen.

Meer weten?

OpBezoek is een product van Move4Mobile. Meer weten over OpBezoek? Ga naar opbezoek.com.