Ontdek meer met de Travelcard app

Verbetering van de mobiliteit van Travelcard gebruikers en tegelijkertijd meer inzicht in klantdata. Twee welkome voordelen van de nieuwe Travelcard app.

Meer dan tanken en laden

Travelcard is specialist op het gebied van laad- en tankpassen in Europa. Naast de mogelijkheid om te tanken en laden met de gelijknamige Travelcard, bieden zij tal van diensten om de mobiliteit van gebruikers te verbeteren. Denk aan diensten als carwash, parkeren, onderhoud en reizen met openbaar vervoer. Gebruikers bleken vaak onvoldoende op de hoogte van deze extra diensten. Zowel voor hen als voor Travelcard een gemiste kans.

Gebruikers kunnen hun pas koppelen aan de nieuwe app. Zodra de pas gekoppeld is ziet de gebruiker in één oogopslag een overzicht van mogelijkheden én mogelijke uitbreidingen voor zijn of haar pas.

Afbeelding

Interactieve kaart

Onze experts ontwikkelden een kaart die relevante points of interest toont, passend bij de verschillende typen gebruikers. Zo kunnen gebruikers gemakkelijk tank-, laad-, parkeer-, carwash- en onderhoudslocaties bekijken in de kaart waarbij ze terecht kunnen met hun Travelcard.

Om een overzichtelijke kaart te ontwikkelen met een snelle performance waarbij het dataverkeer optimaal is, zijn er verschillende databronnen en diensten gekoppeld.

Afbeelding

Dichterbij de eindgebruiker

Waar Travelcard voorheen haar eindgebruikers niet kende, biedt de nieuwe app Travelcard de kans om rechtstreeks in contact te komen met eindgebruikers. Op dit moment zit er vaak een leasemaatschappij of wagenparkbeheerder tussen, waardoor het voor Travelcard niet duidelijk is wie er gebruikmaakt van de pas en welke diensten zij gebruiken.

Daarnaast geeft de nieuwe app Travelcard meer inzicht in het gebruikersgedrag. Een waardevol aspect dat mogelijkheden biedt voor verdere data gedreven optimalisatie van het product.

Afbeelding

Download de app

Ben je in het bezit van een Travelcard pas of tag? Download de Travelcard app via de stores om te ontdekken wat je kan met jouw pas en welke mogelijkheden er nog meer zijn.