Minder zoeken, meer zien

In de grootste online televisiegids van Nederland vind je alles wat je wilt kijken én word je eindeloos geïnspireerd. Met een dagverse feed vol persoonlijke én redactionele aanbevelingen hoef je je nooit te vervelen.

Afbeelding

App maakt merkbelofte waar

Eind 2021 kiest TVgids.nl voor een nieuwe merkpositionering. Onder het motto ‘Minder zoeken, meer zien’ zet TVgids.nl zich in de markt als het platform waar je je heel makkelijk kunt laten inspireren over wat je wilt kijken. On demand en op tv. Aan ons de taak om deze merkbelofte keihard waar te maken in de app. Met een landelijke marketing campagne laat TVgids.nl weten dat de app de place te be is om minder te zoeken, meer te zien. De nieuwe merkpositionering, campagne en app versterken elkaar. En dat blijkt. Het aantal gebruikers groeit harder dan ooit. Zo zijn er sinds de livegang van versie 6 zo’n 150.000 nieuwe gebruikers bijgekomen waarmee het totale aantal gebruikers de half miljoen is gepasseerd.

Kijken wat je wilt, wanneer je dat wilt

Dat is wat we in de spiksplinternieuwe update, versie 6, hebben toegevoegd. TV kijken draait niet alleen meer om stipt op tijd voor de buis. Het aanbod van streamingdiensten is groter dan ooit en we kijken vanuit een divers aanbod alleen nog maar wat we willen kijken, wanneer we dat willen kijken. Om de gebruiker hierin te gidsen hebben we samen met het team van TVgids.nl gewerkt aan de belangrijkste update tot nu toe.

Afbeelding

Al het aanbod onder één dak

Met een centrale database met alle content zie je gemakkelijk of en waar je een programma, serie of film kunt kijken. Vanavond op tv, terugkijken via uitzending gemist of streamen op je favo streamingdienst. Met één tik op de knop open je direct de app van de aanbieder en begin je met kijken! 

Afbeelding

Home is where the heart is

In een gloednieuw homescherm vind je een feed met daarin tips, inspirerende lijstjes en nieuws. Dit zijn redactioneel samengestelde items en lijsten met daarnaast ook content op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Afbeelding

Partners sinds 2017

TVgids.nl en Move4Mobile werken al lange tijd samen. Zo hebben we in 2018 al een volledig vernieuwde versie van de app ontworpen en ontwikkeld. Dit vormt nog steeds de basis waarop we nu doorontwikkelen.

De TVgids.nl apps zijn te downloaden via de stores.