Design

Een mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt voor blije gebruikers. Een slim design, volledig afgestemd op jouw huisstijl. Daar zorgen onze designers voor.

Mooie en gebruiksvriendelijke designs

Een gebruiksvriendelijk design dat aansluit bij je merk of huisstijl en bij het doel dat je met je app of webapplicatie wilt bereiken. Dat is waar onze designers naar streven: een functioneel en goed doordacht ontwerp. 

User experience: hoe moet de applicatie werken?

Bij het ontwerpen van een mobiele toepassing beginnen we met het User Experience (UX) design. Hierbij bepalen we welke functionaliteit de oplossing moet bieden en hoe we die zo slim en gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen vormgeven. Hoe moet de toepassing werken? Welke acties moet de eindgebruiker kunnen uitvoeren? Wat is de hoofdtaak van deze applicatie? Jouw mobiele strategie en de huidige bedrijfsprocessen vormen hiervoor de basis, maar de eindgebruiker staat centraal.

Via een 'clickable demo' kun je de applicatie al helemaal ervaren. Zo krijg je in een vroeg stadium al een goede indruk van het uiteindelijke resultaat en kom je bij de oplevering niet voor verrassingen te staan. 
Thessa

User interface: goed doordachte vormgeving

Zodra het functioneel ontwerp klaar is, vertalen onze user interface (UI) of grafische designers dit naar een mooie vormgeving. Kleurgebruik, typografie, vormtaal, tekstgebruik, allemaal essentiële onderdelen van het visuele design. Zo creëren zij de mooiste tools en applicaties, waarbij zij uiteraard rekening houden met bestaande huisstijlen. Heb je nog geen huisstijl? Dan helpen we je daar graag bij.

Meer expertise

Naast het maken van een goed doordacht functioneel en grafisch design, helpen we je ook graag met: strategie, systeemintegratie, ontwikkelen, support & beheer.