Ontwikkelen

iOS-, Android-, backend- en frontend ontwikkelaars; we hebben alle expertises in huis om jouw software te ontwikkelen. Dit doen we via de Scrum methode, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De realisatie van jouw opdracht

Nadat het concept, de architectuur en het design van jouw oplossing zijn bepaald, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. We bouwen alles zelf, vanuit onze vestiging in Zwolle. Zo kunnen we snel en flexibel werken en weten we zeker dat de kwaliteit goed is.

Agile development met Scrum

In een software ontwikkeltraject spelen flexibiliteit, voorspelbaarheid en snelheid de hoofdrol. Daarom werken wij het liefst via een agile aanpak volgens de Scrum methode, gecombineerd met Nederlands sprekende ontwikkelaars in zelfsturende teams. De teams werken in sprints van (meestal) 2 weken. Het resultaat van elke sprint wordt aan jou gepresenteerd, zodat jij direct feedback kunt geven. Eventuele problemen worden direct geïdentificeerd en opgelost. Zo houden we de snelheid er in en kun jij op ieder moment aangeven of alles nog naar wens gaat.

Wie werken er in onze ontwikkelteams?

De zelfsturende teams van Move4Mobile bestaan uit mobile developers, backend developers, frontend developers, designers, testers en delivery managers. De teams hebben veel eigen verantwoordelijkheid: elk teamlid neemt ownership, werkt zelfstandig, denkt vooruit en is kritisch. Deze efficiënte werkwijze zorgt voor snelheid en goede kwaliteit. En het stelt ons in staat zowel grote als kleine projecten goed en efficiënt te managen.

Met welke technieken werken we?

We volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en zorgen dat we zelfs de nieuwste technologieën beheersen. We werken onder andere met Java, Kotlin, PHP, Symfony, Angular, Objective-C, Swift, Node.js en Flutter. Daarnaast zetten we waar nodig technieken in met kunstmatige intelligentie en machine learning. We hebben alle kennis en expertise in huis en zetten díe techniek in die het beste bij jouw oplossing aansluit. Slimme keuzes maken, daar gaat het om.
Afbeelding

Meer expertise

Naast het ontwikkelen van de software helpen we je ook graag bij:
strategiedesignsysteemintegratiesupport & beheer​.