Strategie

Creatieve strategie helpt jou bij het naadloos doorvertalen van je merk en business in apps en software. De wens van de gebruiker en van de business bij elkaar brengen, daar zijn wij goed in. We maken ambities en doelen concreet in een kraakheldere productvisie, een creatief concept en praktisch faseplan. Op basis hiervan realiseren we zowel de ontwikkeling als doorontwikkeling van het product; gebruiksvriendelijke, stabiele, goodlooking apps die waardevol zijn voor de business en geliefd bij gebruikers.

Lotte Nijland

Altijd succes

Aanpakken met een stevig fundament onder onze voeten, zo ontwikkelen onze teams écht kwalitatieve producten. Move4Mobile is zeer bedreven in het concreet maken van complexe uitdagingen. Wat is de toegevoegde waarde van het product, de impact, het doel en vooral: wat zijn jouw ambities? We denken met je mee of bepalen het gewoon. We zijn er voor de startups, ervaren clubs en de lefgozers. Samen creëren we een heldere visie op het product en laten jouw business groeien in de digitale wereld. Uiteraard op de manier die perfect past bij jouw merk en gebruikers.

Een ervaren team met effectieve aanpak

Om tot een steengoede productvisie te komen, is inzicht en kennis essentieel. Met een ervaren team van strategen leren we jouw business en ambities door en door kennen en signaleren binnen no-time waar kansen liggen. Wat is de kern van je merk en business, waarmee voeg je waarde toe en wat is de urgentie? Dit onderzoeken we aan de hand van deep dive sessies. De verzamelde kennis mixen we met onze ervaring en inzichten. Dit leidt tot een heldere productvisie met een duidelijke focus, concrete doelen en een basis om door te blijven groeien en vernieuwen. Om het concreet te houden, werken we onze strategieën en concepten uit aan de hand van praktische canvassen, modellen en roadmaps.

Strategisch partner voor altijd

Met doorontwikkeling maak je het verschil; een app lanceren is één, maar echte meerwaarde creëer je door de app continu te verbeteren en uit te breiden op basis van de resultaten en wensen van gebruikers. Daarom blijven we betrokken om op de hoogte te blijven van jullie wereld, business en gebruikers. Door continu te analyseren, testen en monitoren, beschikken we altijd over relevante data en kennis. Op deze manier mis je geen kans, blijven we je verrassen met nieuwe impulsen en blijft het team gefocust op structurele doorontwikkeling en optimalisatie.

Pitch deck

Heb je nog niet alle stakeholders mee, is jouw idee nog niet concreet genoeg of zoek je investeerders voor je product? Laat ons je helpen met het ontwikkelen van een pitch deck; een ijzersterk en overtuigend verhaal over het product. Een kloppend concept van strategie en proposities tot operatie, inclusief goodlooking designs voor extra overtuigingskracht; precies wat je nodig hebt om van jouw idee een succes te maken.

Meer expertise

Naast meedenken over je strategie en het te ontwikkelen concept, hebben we ook ruime expertise op het gebied van:
designsysteemintegratieontwikkelen, support & beheer.