Support & beheer

Ook na de oplevering helpen we je graag. Software en de omgeving zijn altijd in beweging. Wij zorgen dat je software ook in de omgeving van morgen blijft werken: veilig, snel, altijd beschikbaar.

Goed beheer zorgt voor een goed functionerende applicatie

Bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, uitvoerig testen... wanneer jouw toepassing gelanceerd wordt, is er al veel gebeurd! Maar ook na oplevering blijft je applicatie in ontwikkeling. De omgeving verandert, je applicatie moet ook op nieuwe apparaten en in nieuwe browserversies goed functioneren en veilig zijn. Dat vraagt om goed beheer. Ook daarvoor kun je bij Move4Mobile terecht.

Afspraken vastleggen in een SLA

Wil je graag dat wij ervoor zorgen dat je applicatie altijd goed blijft werken? Dan bepalen we samen wat je precies nodigt hebt en leggen we onze afspraken vast in een Service Level Agreement (SLA).

Het gaat daarbij om:

• Bereikbaarheid supportafdeling
• Proactief onderhoud
• Monitoring / hosting
• Security / privacy
• Rapportages

Support: 24/7 of tijdens kantooruren

Sommige applicaties moeten continu feilloos werken. Dan kun je ons ook ’s avonds en in het weekend bellen voor support. In andere gevallen is support tijdens kantooruren misschien al voldoende. Alles kan: we stemmen onze support af op jouw wensen.

Proactief onderhoud

Apps worden gebouwd op een platform: Android, iOS of Windows, en webapplicaties draaien in de diverse browserversies. Zowel platformen als browsers worden regelmatig geüpdatet. Soms moet een applicatie daarna worden aangepast om goed te blijven werken. Ook wanneer er een nieuw model smartphone wordt gelanceerd moet de app soms worden aangepast. Kies je voor een proactieve onderhoudsmodule bij Move4Mobile, dan monitoren wij de ontwikkelingen in de markt en zorgen we dat jouw software daar klaar voor is.

Goed monitoren voorkomt problemen

Of jouw mobiele applicatie goed functioneert hangt sterk af van de beschikbaarheid van jouw backend. Door de backend te monitoren kunnen wij mogelijke problemen al vroeg opsporen en voorkomen. Dat doen we onder andere door API-monitoring, app performance monitoring en diskgebruik. Ook zorgen wij voor het beheren en vernieuwen van certificaten, zodat jouw systemen up-to-date blijven. 

Hou je data veilig

Privacy en de veiligheid van data zijn belangrijke onderwerpen. Dit moet je je klanten of gebruikers kunnen garanderen. Als bewerker van de data is het onze taak ervoor te zorgen dat jij jouw klanten en gebruikers kunt garanderen dat hun persoonlijke gegevens veilig bij jou zijn. Daarom voorzien wij onze systemen continu van de laatste security patches, monitoren we op veiligheidsrisico’s, hacks en cyberaanvallen en zorgen we dat je altijd goed geïnformeerd bent.

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat inhoudt dat we voldoen aan de wereldwijd gestelde norm voor informatiebeveiliging (ISO 27001) en informatiebeveiliging in de zorg (NEN 7510).

Uitgebreide informatie over jouw toepassing

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over alles wat er speelt rondom jouw applicatie. Wat doen wij om alles veilig en goed te laten functioneren? Via ons ticketsysteem kun je de voortgang, de respons- en hersteltijden en alle besluitvorming rondom jouw oplossing inzien. En onze maandelijkse managementrapportage geeft onder andere inzicht in de beschikbaarheid van de systemen, de responstijden en het aantal incidenten. Zo blijf je volledig op de hoogte! 

Afbeelding

Meer expertise

Naast betrouwbare support en het onderhoud van je applicatie, kun je ook gebruikmaken van onze expertise op het gebied van strategie, design, systeemintegratie en ontwikkelen.