Kom jij ons team versterken?

Wij groeien hard en zijn vaak op zoek naar nieuwe talenten. Maak jij de groeiambities van onze klanten waar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Talenten zijn welkom!

Wil jij deel uitmaken van ons team? Reageer dan op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Eerst een keer langskomen om kennis te maken mag natuurlijk ook. Talent is altijd welkom!

Superleuk team

Een team van 60 enthousiaste experts met een gezamenlijke passie voor software, techniek en design. Elke dag het beste uit jezelf halen. Geen concessies doen aan kwaliteit. Tegengas durven geven aan collega’s en klanten. Samen maken we de mooiste oplossingen met een prachtig eindresultaat!

Topbaan

Elke dag is anders, geen project is hetzelfde. Je wordt uitgedaagd om met de klant mee te denken en samen tot de beste oplossing te komen. Je werkt met de nieuwste technieken en bezoekt regelmatig congressen, trainingen en events, waardoor we als team blijven innoveren.

Vette teamuitjes

Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer een! Om elkaar nog beter te leren kennen en de goede teamprestatie te behouden, organiseren we regelmatig leuke activiteiten, borrels en uitjes. Zo genieten we nog steeds na van het verrassingsweekend op Ibiza, de bootcamp in de Ardennen en ons meest recente uitje naar Londen.

Paul
UITGELICHT

'Elkaar beter maken en samen successen delen!'

'Door de informele werksfeer kan ik prettig werken en er is genoeg ruimte om elkaar te helpen. In onze eigen bar drinken we regelmatig een biertje om successen te vieren en sluiten we op vrijdag de week af.'

Paul
Frontend Developer

Werken bij Move4Mobile?

Wil je met plezier aan de slag in een leuk team én bezit jij de volgende eigenschappen? Dan pas jij perfect bij Move4Mobile.
  • Leergierig, nieuwsgierig en autodidactisch: jij wilt altijd nieuwe dingen leren
  • Trots op je werk en op jezelf
  • De drive om altijd naar een 10 te streven: jij houdt niet van half werk
  • Je houdt van uitdaging en bent eigenwijs genoeg om te denken dat niets onmogelijk is
  • Assertief én tactvol: je durft tegengas te geven, maar altijd met respect