Android developer

Wil jij ons helpen de mobiele ambities van onze klanten waar te maken? Werk je graag met de nieuwste technieken? Vind je het fantastisch om te werken aan high performance API's, state of the art cloud technologie en intelligente app engines? En heb je ervaring als Android developer? Dan is Move4Mobile op zoek naar jou!

Afbeelding

Als Android developer werk je in teamverband voor grote opdrachtgevers aan apps die het leven van de gebruiker vereenvoudigen. Wij werken met korte lijnen en heldere communicatie, intern en met onze opdrachtgevers. Plezier in je werk hebben is daarnaast van groot belang.

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar continu integratie plaatsvindt van nieuwe features? Kun je de visie van beleving, vorm en gebruikers gemakkelijk doorvertalen in verschillende technieken? Ben je gewend om in sprints te werken binnen een Agile omgeving? Ben je communicatief vaardig en los je problemen actief op? En beschik je ook nog over onderstaande functie eisen, dan maken we graag kennis met je.

Onze perfecte Android developer heeft...

  • HBO werk- en denkniveau;
  • aantoonbare kennis van Java/Kotlin en de Android SDK;
  • kwaliteiten als georganiseerd, kritisch en proactief zijn;
  • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
Een streepje voor heb je als je aantoonbaar meerdere apps zelfstandig ontwikkeld hebt, kennis hebt van App Store Optimization en van automated testing voor mobile apps en de ins en outs weet van de design guidelines voor apps.

Waarom wil je absoluut bij Move4Mobile werken?

Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer een! Wij willen dat jij in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en heel veel fijne collega's om kennis mee te delen. We willen voorop blijven lopen en daarom heb je atijd de laatste technieken tot je beschikking en bezoek je regelmatig congressen, trainingen en events. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen wij dat heel graag weten. Mail je cv met motiverende brief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met Daphne op 06 868 904 24.

Sluit je ervaring nou niet helemaal aan? Laat je daardoor niet uit het veld slaan!

Meer weten over Move4Mobile, het team of andere vacatures? Bekijk onze Jobs-pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.