Delivery manager

Digitale technologieën bieden grote kansen en worden steeds bepalender voor de toekomstbestendigheid van organisaties. Met creatieve strategie, subliem design en een ijzersterk development team ondersteunen wij deze organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen. Dat is Move4Mobile. Dat is wat wij doen en waar wij de allerbeste in willen zijn. Onze ambities liggen hoog, heel hoog. Trekt dit je aan? En wil je dagelijks samenwerken met een team van professionals en zorgen voor de klik met de klant? Dan is Move4Mobile op zoek naar jou (32 - 40 uur).

Afbeelding
Ben jij in staat om mensen te enthousiasmeren? Kun je goed organiseren en communiceren (en niet alleen goednieuwsgesprekken)? Daag jij zowel onze klanten als het team uit om verder te gaan dan gedacht of gevraagd? Zorg jij dat onze klant 'value for money' krijgt? Laat het ons weten!

Onze perfecte delivery manager…

  • heeft verstand van agile/scrum;
  • kan goed vraagstukken vertalen naar oplossingen;
  • heeft affiniteit met design en/of techniek;
  • is communicatief vaardig, zowel in het Nederlands en Engels.
Wil je graag werken met professionals die design en techniek tot in de vingertoppen beheersen? En durf je je team en jezelf in de spotlights te zetten?

Waarom wil je absoluut bij Move4Mobile werken?

Move4Mobile staat in de top 3 van Nederlandse Mobile Agencies en is een van de snelst groeiende digitale bureaus van Nederland. We zijn ambitieus, nuchter en houden van aanpakken. Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer één! We willen dat je in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en heel veel fijne collega's om kennis mee te delen. We werken hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

O ja, en natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, pensioen, flexibele werktijden, laptop, telefoon, etc.

Dan zijn wij op zoek naar jou

Denk je nu: He, dat is op mijn lijf geschreven! Dan willen wij dat heel graag weten. Mail je cv met motiverende brief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met Daphne op 06 868 904 24.

Een onderdeel van de procedure kan zijn dat wij referenties opvragen. Wij benaderen niemand zonder jouw toestemming.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.