(Junior) UI/UX Designer

Wij zijn op zoek naar een talentvolle UI/UX Designer. Iemand die oog heeft voor interactie en gebruikerservaring, maar ook met behulp van een bestaande visuele stijl goede ontwerpen weet neer te zetten voor digitale producten. Hebben we je aandacht? En niet onbelangrijk: houd je net als wij van een goede vrijdagmiddagborrel en écht vette teamuitjes? Dan is de functie van UI/UX Designer bij Move4Mobile de plek voor jou!

Afbeelding

Als gedreven UI/UX Designer werk je graag aan een breed scala van projecten. Van consumentgerichte apps van grote namen tot beheersystemen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Je gaat meedraaien in projectteams en bent verantwoordelijk voor je designs tot en met de eindoplevering. Natuurlijk met behulp van je collega’s in het designteam. Jouw rol als UI én UX Designer is relatief breed en geeft je ruimte om te ontdekken waar je kracht en interesse ligt. Elk project is anders en dat maakt je werk heel dynamisch.

Jouw ervaring en persoonlijkheid maakt ons sterk!

Kenmerkend voor onze Designer is….

• Je hebt HBO werk- en denkniveau en een relevante creatieve opleiding afgerond;
• Je hebt ervaring met ontwerptools Sketch, Figma en/of Adobe Xd
• Je hebt relevante ervaring met design voor app en mobile, daarnaast eventueel web;
• Je hebt een overtuigend en relevant portfolio met diverse projecten;
• Je denkt in kansen en vindt altijd een creatieve oplossing;
• Je bent enthousiast en pakt graag kansen op om je verder te ontwikkelen.

Je hebt een streepje voor als je de ins en outs kent van de design guidelines voor iOS en Android.

Over het team!

Samenwerken doe je graag, zowel met mensen binnen als buiten jouw discipline. Jij durft jouw werk overtuigend over te brengen naar het team en spar je graag met developers om samen tot een succesvol eindproduct te komen. Er is veel ruimte voor individuele groei, maar je bent ook een teamspeler. Jij maakt hen scherper, en zij jou. Verder werk je in projectteams nauw samen met ontwikkelaars, delivery managers en klanten. Jij durft jouw werk overtuigend over te brengen naar het team en spar je graag met developers om samen tot een succesvol eindproduct te komen.

De functie is bedoeld voor ons hoofdkantoor gevestigd in Zwolle, waar je op dagelijkse basis zult werken. Ook kan het voorkomen dat je met regelmaat op locatie bij onze klanten werkt.

Waarom je absoluut bij Move4Mobile wilt werken!

Move4Mobile staat in de top 3 van Nederlandse Mobile Agencies en is een van de snelst groeiende digitale bureaus van Nederland. We zijn ambitieus, nuchter en houden van aanpakken. Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer één! We willen dat je in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en heel veel fijne collega's om kennis mee te delen. We werken hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

O ja, en natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, pensioen, flexibele werktijden, laptop, telefoon, etc.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen we dat heel graag weten. Mail je CV, porfolio en motivatiebrief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met Daphne: 06 86 89 04 24.

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaand profiel maar ben je ervan overtuigd dat je bij ons past? Ook dan horen we graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.