Stagiair(e)

Voor ons kantoor in Zwolle zoeken we ambitieuze studenten innovatieve apps willen ontwikkelen. Wij zoeken studenten die interesse hebben in frontend, backend of mobile web (Android en IOS). Heb je zelf een goed, innovatief idee voor een app of platform? Top, dan kun je bij ons werken aan je eigen opdracht. Heb je nog geen idee, dan hebben wij een opdracht voor je. Als stagiair draai je als volwaardig en onmisbaar lid mee in het Move4Mobile team en zit je samen met andere stagiaires in een projectteam.

Afbeelding

Jouw ervaring en persoonlijkheid maakt ons sterk!

Kenmerkend voor onze stagiaires is….
• Je volgt (minimaal) een mbo-studie in de richting van IT;
• Je bent leergierig en staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen;
• Je vindt technologie niet alleen ontzettend gaaf, maar weet dat de eindgebruiker altijd centraal staat;
• Je raakt niet uitgepraat over je passie voor development.

Waarom je absoluut bij Move4Mobile stage wilt lopen!

Move4Mobile staat in de top 3 van Nederlandse Mobile Agencies en is een van de snelst groeiende digitale bureaus van Nederland. We zijn ambitieus, nuchter en houden van aanpakken. Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer één! We willen dat je in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, wordt begeleid door een van onze ervaren Developers en bent een volwaardig lid van ons Move4Mobile team. We werken hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten. O ja, en natuurlijk hebben we goede stagevergoeding.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen wij dat heel graag weten. Mail je cv met motiverende brief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met Daphne 06 86 89 04 24.